Acquire

Geschiedenis beerens opel center.


Sinds december 2009 heeft Beerens de Opel garage in Zaventem overgenomen welke eerder bekend stond als Opel Nicolas en Opel Kroymans Center.

Hierdoor kan u bij ons terecht voor uw Opel en dit in een straal van minder dan 10 km vanuit verschillende gemeenten zoals er zijn : Sint Stevens Woluwe, Zaventem, Sterrebeek, Nossegem, Kortenberg, Steenokkerzeel, Melsbroek , Haren, Diegem , Evere , Schaarbeek, Etterbeek, Oudergem , Sint Pieters Woluwe, Sint Lambrechts Woluwe en Kraainem , maar ook vanuit de Brusselse hoofdstad en vanuit regio Vilvoorde zijn wij snel bereikbaar via de E40, de Woluwe laan en de Leuvensesteenweg.

Het Beerens Opel Center is een door Opel Belgium erkend verkooppunt voor zowel personenwagens , de Opel Ampera en Opel bedrijfswagens maar uiteraard staan onze werkplaatsafdeling, carrosserieafdeling en magazijnafdeling ook steeds ter uwer beschikking.

Wij beschikken trouwens niet alleen over een grote voorraad nieuwe Opel wagens en Opel tweedehandswagens wagens, maar ook een groot aantal originele Opel onderdelen, banden en Opel ruiten.