Acquire

Financiering.

Voor een financiering op maat bent u als Opel klant bij GMAC Financial Services aan het juiste adres! Sinds 1919 stelt GMAC alles in het werk om de GM klanten een financiering te bieden die perfect past bij hun budget en levensstijl.

Daarom willen wij u graag wegwijs helpen in de volgende diverse afbetalingsformules die GMAC biedt :

Verkoop op afbetaling 
Een flexibele kredietvorm waarbij u zelf het voorschot bepaalt (minimum 15% van het factuurbedrag) en, binnen de wettelijke beperkingen, ook het aantal maandelijkse aflossingen die gedurende de hele looptijd ongewijzigd blijven. Zo houdt u uw budget perfect onder controle zonder verrassingen!

Lening op afbetaling
Lening op afbetaling biedt dezelfde voordelen als de verkoop op afbetaling, maar u hoeft zelfs geen voorschot te betalen als u dat niet wenst.

1..2..3 financiering
1..2..3 financiering is beschikbaar als verkoop of lening op afbetaling. De ideale formule als u met de Opel van dromen wil rijden en die naar uw wensen wil uitrusten zonder uw huidige levensstijl in het gedrang te brengen : de maandelijkse afbetalingen liggen namelijk behoorlijk lager dan bij een gewone financiering.

Hoe dit kan ? Wél, de berekening van de maandelijkse terugbetalingen houdt rekening met de ingeschatte waarde van de wagen op het einde van het contract die gelijk is aan het saldo dat dan nog te betalen valt ; op dat ogenblik hebt u drie keuzemogelijkheden :

- Het saldo afbetalen en de wagen behouden.
- Het saldo opnieuw financieren.
- De wagen teruggeven aan GMAC. De teruggave geldt dan als betaling van het eindsaldo : de terugkoopwaarde is
dus gegarandeerd, en u loopt geen enkel risico.

Samen kunnen wij op zoek gaan naar het financieringsplan dat het best bij u past.