Acquire

BODY CARE.

We wensen het u niet toe, maar zelfs onze voertuigen zijn niet onkwetsbaar. Helaas kan een simpele blikschade veel invloed hebben op het koetswerk en de lak. Na een ongeval wilt u toch ook dat uw voertuig snel hersteld wordt, zonder dat het ook maar iets van zijn kwaliteit verliest.

 

Onze professionele schademonteurs worden voortdurend bijgeschoold in de laatste technologieën en beschikken over het gereedschap en de uitrusting voor de daaropvolgende herstelling met originele vervangstukken. Dat is ook de reden waarom wij één jaar garantie geven op de herstellingswerken.

De Beerens carrosseriecenters zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen, zodat u van een hele reeks interessante voordelen profiteert:

  • Snelle afhandeling
  • Gedetailleerde offerte
  • Direct contact met uw makelaar
  • Originele onderdelen
  • Vervangwagen tijdens herstel


SMART REPAIR

Anders dan een onverhoopt ongeval, laat ook intensief rijplezier soms zijn sporen na. Lichte deuken, krassen, vlekken of glasbreuk zijn door middel van interessante cosmetische ingrepen aan uw auto snel en gemakkelijk door onze experts te herstellen – tegen een vriendelijke prijs en zonder kwaliteit verlies is uw auto weer bijna in de staat als toen u hem kocht.

Onze schademonteurs adviseren u graag bij de juiste herstellingsprocedure.